Welkom bij XL Architecten

Binnen ons architectenbureau, gevestigd te Deurne, maar opererend door heel Nederland en soms daarbuiten, vind u het beste van twee werelden: de toegankelijkheid van een kleinschalige architect, maar de mogelijkheden en ambities van toonaangevende ontwerpbureaus!

Om deze ambities waar te maken staat een team van verschillende ontwerpers voor u klaar. Samen bezitten wij de capaciteit om uw ideeën te vertalen naar een fris, eigentijds en realistisch ontwerp!

XL Architecten startte als de ontwerpafdeling van Salix Projectpartners, maar staat inmiddels op eigen benen als volwaardig ontwerpbureau. Naast deze ontwerpcapaciteiten biedt XL Architecten de mogelijkheden om uw project te verwezenlijken en te begeleiden, van schetsontwerp tot oplevering. De van oudsher geïntegreerde samenwerking met Salix Projectpartners is nog altijd de basis voor een perfecte verstandhouding tussen architect, tekenaar en de bouwplaats! Bovendien onderhoudt het continu ontwikkelende platform van Salix Projectpartners + XL Architecten relaties met diverse toonaangevende adviesbureaus uit de nationale en internationale markt.